Hallå kära Bloggläsare och Börjesmiley

(Ibland är det lite slitigt! Sista passet innan sjukperioden, tycker att det syns att jag inte är riktigt frisk (riktigt röda ögon)

Jag har haft en otrolig Bloggtorka, då jag inte funnit något intressant att skriva om. Men nu händer det en hel del kul.

1. Börjar bli bra i kroppen efter tre veckors förkylning, har varit riktigt seg, innan dess gick dock träningen bra.

2. Intressanta saker är på G i mitt triathlon liv, för tidigt att säga något än men spännande är det.

3. I morgon kommer jag att lägga ut en hel del prylar på köp o sälj, så den som vill göra ett klipp får vara snabb.

4. Kropsvikten är, kanske på grund av senaste tidens seghet ganska låg!

5. Börjar ordna upp sig med finanser hit och dit, denna månaden var katastrofal, men jag börjar anpassa mitt levene efter inkomst….

6. En ny linjecykel är på G!!!!!!

Nu får det räcka med spännande och intressanta punktlistan.

Här kommer en liten resumé av senaste tiden:

Blev seriöst sjuk (ni vet ju hur det är när en man blir förkyld!!) och var hemma en vecka från arbetet. Kände veckan efter att det här blir tungt, men kämpade mig till jobbet i Vårgårda där jag arbetar som siminstruktör m.m. Otroligt trött efter tisdagensarbetspass kom jag så äntligen hem för att krypa ner i sängen.

Måste äta lite, tänktejag när magen kurrade.

– Sagt och gjort, gick upp till köket och tänkte skära mig en bit av den läkra påläggskorven. Ack vad jag skar mig!!!smiley

Sjuk, trött och sliten med ymmningt blödande finger, tänkte jag att nu kan det bara bli bättre.

Det blev dock sämre innan det vände, men nu är jag på G. Har kännt att jag har haft “kniven mot strupen” gällande att komma igång med träningen igen! Ibland stressar man nog på för fort, men visst är det skönt när det flyter på. Bilderna är från ett vintrigt Falköping där det ligger grymt mycket snö, när jag kommer till arbetet Vårgårda, är det ingen snö. Hejja Falköping som ligger högt upp, alltså på hög höjd vilket borgar för snö:)

Algot och Torik syns på ena snöbilden, de går i skidskola under sportlovet och det är riktigt roligt att följa deras kamp i backen, de lär sig fort och tycker att det är roligt:)

Bebisen är Nico Åsander, Rikard och Hannas pöjk (som vi säger i Falköping).

Här kommer en viktig länk som många uppmärksammat, men den kan vara bra att ha:http://triathlonsweden.ning.com

Verkar som ett riktigt seriöst försök att samla triathlonintresset i Sverige, bra jobbat:)

Här kommer en rolig pryl för Er som går i väntans tider, det coolaste är att det går att pricka in 9st i magen, ja kika! Ni får se: http://www.babystrology.com/baby-tools/baby-tickers/

Kanske kan man då undvika några frågor om- hur lång tid är det kvar(av graviditeten)?

Hörde föresten att jag inte är ensam om att ligga i sängen och tycka synd om sig själv, både Börje och Linda E m.fl. har haft en förkyld start på det nya året, men vi kommer tillbaka, var så säker/

Da duv- No limit!