Hallå Bloggers!

Det var ett tag sedan, har haft fullt upp med föreläsningar och egen träning. Får tacka Karin för det fina omdömmet rörande min föreläsning i Göteborg. Roligt att du gillade den!

Annars är det mycket roligt att numera vara en trivästare:

Triathlon Väst är ju en stor triathlon klubb som på sin hemsida www.triathlonvast.nu presenterar sig så här:

“Triathlon Väst bildades 1989 av ett gäng entusiaster på Västkusten. Klubben har Göteborg som hemort, men var från början en Kungsbackaklubb. Idag har Triathlon Väst ca 170 medlemmar i och utanför Göteborg.” Vad kan då jag lära mig i triathlonväst?

– Ja säg så här, vad kan jag inte lära mig om triathlon av de som har hållit på i mer än 10år? Och av Johan Lundin: SM 2:a över Iron Mandistansen- 08 finns det mycket att lära. Man kan säga att förutsättningarna för att prestera på topp -09 har ökat väsäntligt i och med stödet från Triathlonväst.

Passar också på att tacka min gamla klubb(klubbar), SK Elfsborg och SOK.Knallen med Jan Patriksson i spetsen som gör ett fantastiskt fint arbete för att ena och förena de triathlon intresse som finns i Borås! Tack för alltsmiley!!!

PS! Glöm inte bjuda mig på Julfesten.

Annars flyter det mesta på och träningen går bra, idag är det dessutom min födelsedag, fredagen den 13:e!!!

Avslutade min dag med ett cykelpass (trainer innomhus) klockan är nu 00:25 och min sambo undrar om jag slutat sova. Dags att duscha och krypa till kojs.

God natt/ Da duv- No Limit