Hallå där Bloggers!

Särskillt hallå till Adrian, Nyfiken samt Brolt som hört av sig och undrat över fortsättningen på mitt blogginlägg! Ni är för snabba på att updatera Er på min blogg:)

Kul att Ni läser och tycker tillsmiley

Ledsen att bilderna från cykelprojektet dröjde, försökte lura mig själv med ett psykologiskt vedertaget knep. Alltså började jag på ett blogginlägg, tänkte att när jag väl börjat så skulle det så att säga “flyta på” Så var inte fallet utan jag blev trött och gick o la mig för att sova.

Nu försöker jag då igen: Cykelprojektet som jag påbörjade efter Tranrikesrundan såg ut så här:

Torik, vår 4 årings cykel som jag fått av min hjul sponsor (Extreme)!

– Jag har en gammal skrot cykel som du kan få! (min sponsor)

– Jaaa! den tar Vi gärna! (Da duv)

Cykeln var som sagt riktigt sliten och rostig. På bilden ovan har jag börjat min “Pimpning” (styling) av cykeln.

Sist Torik var hemma hade han frågat Anna-Linnéa om Bamse hade fixat hans cykel!

– Nä, det har han inte hunnit än! (Anna- Linnéa)

– Nähä…(Torik lite nedstämd)

När jag hörde detta så fick jag fart!

Alltså, av med den slitna frambromsen med vajer och reglage, av med de slitna hårdplasthandtagen, maskerade de detaljer som inte skulle målas (sprejas) och så var jag igång.

Bildserien nedan får ses nerifrån och upp, fick ju till och med sy på maskin igen, var väl ca 20 år sen sist, med kul var det! Extra roligt att se Torik susa fram på sin nya coola cykel.

Nedifrån ser Ni hur projektet framskred, de rosa partierna är ballonger som ser till att dekalerna som jag beställt på internet fastnade.

Total renoveringskostnad: 200:- (ett litet mirakel)

Ett annat stort mirakel ligger i säkert förvar här:

Anna-Linnéas mage. Vi har varit på ultraljudkoll i Skövde. Var lite skeptisk till det hela- hur kul kan det vara att se på en svartvit grumlig bild av något som påminner om en människa?! Kunde jag ha haft mer fel?, mycket fashinerande och nu känns det mer verkligt och lättare att “ta på” det här med att det faktiskt är ett liv, en människa till på G!!!

Extra roligt att den “lilla människan” såg ut att hälsa till farsan (se bild):

Här ser Ni handen som vinkar uppe vid ögat (linsen som Ni ser i ögonhålan) Även huvud, ryggrad m.m. såg ut att vara i sin ordning. Det var full fart på bäbisen och några småjabbar och kickar han den med under tiden vi tittade på.

Ett mirakel helt enkelt! Algot och Torik förbereder sig på att få ett syskon genom att då och då komma hem med diverse saker som bäbisen kan ha nytta av:)

På vägen till ultraljudet passerade jag gamla “minnen” det var på Skövde lasarett som min sjukdomstid i årskurs 7 började, det som senare mynnade ut i att jag fick operera bort min tjocktarm. Trots den tråkiga perioden som jag låg inne Skövde så mindes jag med gläde följande händelse:

Jag hade på grund av blödningar i magen, tarmen ett ruggigt lågt blodvärde, under 70i HB, normalt har en man ca 140- 150i HB. Detta medförde att jag mer eller mindre svimmade när jag reste mig fort eller ansträngde mig. Ett av mina nöjen var att ta mig till Pressbyrån som ligger inne i sjukhuset för att spela på dagensdubbel (trav).

Låg på kvällen och kikade när Thomas Urberg(kusk) vann båda sina lopp och tog hem dubbeln. Jag hade satsat på den här kombinationen och på grund av min dåliga kondition så låg jag med en puls på 220 och fullkomligt badade i svett. Men roligt var det och minns hur jag med andan i halsen ringde hem till mor för att berätta om min vinst!

Har varit seg i kroppen den sista veckan, troligen pollen allergi, men ack va róligt det är med livet! Nu när morsdag närmar sig så kan jag bara uppmana Er att hitta på något kul med någon som Ni vill uppmärksamma. Jag kommer att ta med min mor på en promenad, har hittat ett nytt stråk i en härlig trollskog. Kanske tar jag med något gott också!

Krama varandra i trafiken/ Da duv- No limit!