HALLÅ Bloggers!

Har varit ledare på Colting Camp i 4 dagar, mer om detta kan läsas på Sofie Lanttos blogg : http://www.fitness-magazine.com/index.php?option=com_myblog&Itemid=80

Kul var det och deltagarna hade en grym kämpaglöd som smittade av sig.

Själv lider jag av pollenallergi och har ägnat mig åt en annan kär sport, nämligen sportfiskesmiley!!!

Fin fisketur med bror och Anna- Linnéasmiley!

Men jag får bara småfisk…..

Det blev en riktig fajt med denna 10 kilosklump, trodde ett tag att linan inte skulle räcka till, efter ett flertal tuffa rusningar så kunde min orädde hjälte till bror med bara händerna lyfta ombord denna sötvattenskrokodil!!! Stort tack också till Anna. Linnéa som förevigade det hela!

Bra bicepsträning och ett härligt fiskeögonblick! Monstret fick gå tillbaka för att växa till sig, kanske möts vi igen, förhoppningsvis inte när jag kommer farandes i våtdräckt…..

Ha det gott där ute/ Da duv- No Limitsmiley!