Hallå!

Tack för kommentarerna Magnus och Rasmus! Gott att det släppte lite sista triathlontävlingen i år. Nu har jag andra planer och satsar helhjärtat mot nya mål. Har arbetat en hel del på hemmafronten, bilder och mer om detta kommer….. Likaså en fullständig rapport från mitt lopp vid Tjörn (Halv)IronMan.

(Lite Painsmiley)

Men innan detta måste jag skriva några rader om mitt nya projekt, har alltid varit faschinerad av MTB (Mountainbike) och har ju tränat med de bästa på Lanzarote två år i rad. Nu har jag så äntligen tagit tag i mitt MTB:ande och en helt fantastisk MTB bana har börjat ta form på Mösseberg i Falköping. Brorsan och jag har rensat upp på den tänkta banan och ett varv kommer att ta ca: 40 min- 1h tror jag.

Ska bli kul att visa banan för den som är sugen, premiär för visning av banan blir på söndagen den 27/9 klockan 8.00, samling vid sommarhemmet i Falköpingv (Mössebergsgården) där majbrasan brukar vara. Är Ni osäkra på var vi startar så ring mig: 0701- 40 93 63. Banan är ganska kuperad stundtals så skyll inte på mig om Ni faller, jag har ramlat varje gång hittillssmiley

För Er som inte vill cykla utomhus eller inte fullt så tidigt på morgonen så kör jag även ett “Spinningpass” (mer cykelträning) på Odenbadet i Falköping kl. 10.00- 11.00 på söndagen den 27/9. Mycket cykling blir det:)

Annars kör jag ett cykelpass vid Odenbadet klockan 18.00- 19.30 varje torsdag på Odenbadet, välkommna!