Hallå bloggers!

Christian, mitt kvallopp i Skövde gick kass, blev sjuk efter det loppet och hoppas att det berodde på det, annars kommer Vasan att bli tuff. Dock tog jag mig runt 4,2mil och det var ju positivt. Körde 20 minuter långsammare än min egen satta godkända tid…

På det 4:e och sista varvet komer jag ihåg att jag tänkte” hmm, vad långsamt dom åker där framme, felet var bara att de körde ifrån mig”!!!

Syster, kul att du testade mina recept, dessa kommer att hamna på min hemsida inom en snar framtid, kram på Er och synd att jag som vanligt tränade när Ni var här, men jag var ju ansvarig för den träningsdagensmiley

Bild tagen vid ett reklamjobb som modell tidigare i veckan, gick ned några kilo inför denna session (man vill ju se bra ut naken “Coltings bok”). Efter detta fick familjen en släng av magsjuka, så jag har fått äta upp mig för att orka med nästa äventyr som är Vasaloppet.

Här kan Ni följa min väg i Vasaloppsspåret:) OBS! Kostar 30:- för denna tjänsten, men då får du 8 mellantider, i Smågan, Mångsbodarna, Risberg, Evertsberg (över halva loppet avklarat), Oxberg, Hökberg, Eldris samt målgången i Mora.

Namn: David Svensson

Startnummer: 4813

SMS:a Vasa VL 4813 till nummer: 72777

Enligt en rolig tjänst utarbetat av självaste IBM ska jag ta mig runt på 6 timmar och 27minutersmiley.

Testa Era sluttider via denna länk:

http://www-05.ibm.com/se/vasaloppet/

Hade ju 5.32 för två år sedan, men det var då det……

Nu gäller det att valla rätt och att stå på så laggen glöder,.

Nedan ses bilder från en träningsdag för triathlonväst som jag höll i tillsammans med Johan Lundin,

Lite fler goa bilder (skridskoträning med Algot och Torik samt en superglad tös, Ylva:

Kör hårt och lev gott/Da duv- No Limitsmiley