Hallå igen Bloggers!

Undrar om det dyker upp någon till mtb- premiären den 30 maj? Om inte, så tar jag o brorsan alla fina priser självasmiley

Nu har jag gjort min premiär på tävlingsbanan, milterrängen i Tibro, det gick OK. Inte kanon men OK. Enda tråkiga var att jag förlorade en placering då jag (min vana trogen) sprang fel när jag skulle spurta ifrån nr: 105 här på bild.

Surt, men det var ju inte SM som tur var. Bakom mig på bilden (som jag snott från Stephans sida), ser Ni Stephan Andersen (ingår tillsammans med mig i Triathlonvästs elitgrupp), han hade varit sjuk innan loppet så han kunde inte springa som han brukar.

Kul att vara igång igen och återigen förvånas man över hur många duktiga löpare det finns därute.

Min övriga tävlingsplanering kommer snart……

PS! Colting ska köra SM i Kalmar, nu blir det hårt:)

MVH/Da duv- No Limit!