Hallå Bloggers!

Jasså Linda, du ska också köra Kalmar! Nu blir det ännu hårdare, en riktigt stjärnspäckad event alltså! Jo, får nog släpa mig til Skara ngn dag…

Nu i helgen kan Ni träffa mig i Salomons monter i tältet vid nummerlappsutdelningen (mässtältet) torsdag- söndag. Enda tiden jag inte står där och ler, kommer vara d¨å jag springer Varvet.

Springer som vanligt inte i eget namn, då jaq brukar ha pollenallergi vid Gbg-varvet så avvaktar jag med min anmälan, brukar alltid vara någon plats som blir ledig. I år startar jag troligen i led 1A. 1A startar samtidigt som eliten så det blir till att kuta som en skållad bäver för att hänga med:)

Återkommer med vilket namn och nummer så att Ni kan följa min framfart över gatorna i Götet.

Håll tummarnasmiley!

Da duv- No Limit!

PS! Glömde nämna att jag gjorde tävlingspremiär innan min vapenbroder Rikard Åsander i år:) “Ett mål avklarat” Jippi.