Jaha bästa bloggers, då var det dags igen för ett inlägg i den mest uppdaterade bloggen i etern…..

Efter en synnerligen tuff period med lite träning och mycket trötthet så börjar jag nu hitta tillbaka till formen, eller i varjefall vägen till formen.

Min bardomskamrat Rikard Åsander kommer under lördagen den 1:e oktober att vara ute och slita i Göteborgs terrängen. Kalla dopp och mycket lidande och slit i lera med stelfrusna fingrar utlovas.

(Jag och Brollt (Rikard Åsander) efter Tranrikesrundan. En tävling som det året mest blir ihågkommet som- Är detta rätt väg eller???

Ska försöka få till en livesändning här på bloggen, med lite info om hur det går på lördagens multiäventyr. Får se hur det lyckas, vi kommer att kämpa på så gott det går med väldigt lite bra träning i kroppen och några fler kilon att släpa på.

http://www.femmansmultisportrace.se/index.php?option=com_content&view=article&id=8&Itemid=11

Annars passar jag på att länka till JB´s cykel cykelrea i den nya webshoppensom är i full gång, skynda att fynda: http://jbcykel.jetshopmini.se/

Kommer att lägga ut min träningsutrustning på huvudsidan så snart jag fått klart vilken cykel det blir till nästa år, även på mtb sidan så blir det nytt. Här kommer den eviga frågan att funderas kring nämligen, stelt eller heldämpat, 29:er eller.. Carbon eller alu? Ja mycket av livets stora frågor helt enkeltsmiley!

Tillsist då: Tjenare Helena! det var ett tag sedan, hörde att du blivit godsägare i Lund, tröttnat på lyxlivet i italiensmileyJa, det var tider det…. När får man besöka godset?

(Drömmen om Panarea……)

Kör hårt/Da duv- No Limit!